Terapeutti MariBee

mari@maribee.fi

Minusta

Seksuaaliterapeutti MariBee

Olen Mari Bergström, kohtaamisen ammattilainen, utelias ihmisyyden ja kehon tutkimusmatkailija ja nautintovalmentaja, ihmisen seksuaaliseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt ammattilainen. 

Mielekäs elämä minulle on sitä, että tunnistan ja tunnustan, mikä saa mut syttymään ja ruokin sitä liekkiä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin priorisoiminen ja nautintojen äärelle pysähtyminen tekee elämästä täyteläistä.

Oma kasvuni on ollut, ja on edelleen, kuin sipulin kuorimista. Kukaan meistä ei säästy vastoinkäymisiltä tai traumoilta. Olen omien kipeiden kokemusteni kanssa tarvinnut apua ja minulla on oma, useamman vuoden terapia taustalla. Edelleenkin käännyn tarvittaessa muiden ammattilaisten puoleen. Haasteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Työskentelytapani on integratiivinen. Huomioin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat. Menetelminä käytän keskustelua ja sekä kehollisia- että mentaaliharjoituksia asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, poliisi, seksuaaliterapeutti ja tantric life coach. Tällä hetkellä opiskelen konstellaatio menetelmää. Olen myös viiden aikuisen lapsen äiti ja pienen koululaisen isoäiti.

Poliisina työskentelin yli 20 vuotta. Sinä aikana tulivat tutuksi ihmisyyden monet kasvot. Olen ollut mukana tilanteissa, jotka on sekä haastaneet, että häivyttäneet rajat ammatillisen kohtaamisen ja ihmisenä ihmiselle olemisen väliltä. Tärkein oppini näiltä vuosilta on, että vaikuttavimmat kohtaamiset tapahtuvat ilman rooleja ja naamioita. Suurinta on olla ihminen ihmiselle.

Viimeiset vuodet olen työskennellyt 11-17 vuotiaiden nuorten kanssa. Erityisosaamistani nuorten kanssa työskentelyn lisäksi on rakkaus, nautinto, kehollisuus ja kehoyhteys, seksi ja seksuaalisuus. Tarjoan terapiaa yksilöille ja pareille. Järjestän myös erilaisia terapeuttisia, tantrisia tapahtumia ja kursseja sekä yksilöille, pareille että ryhmille.

Vastaanotan asiakkaita Järvenpäässä. Tarkemmat tiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.