Terapeutti MariBee

mari@maribee.fi

Syvempää yhteyttä- päivä parisuhteelle

Kalenterista löydät tiedot tulevista tapahtumista. Päivitän kalenteria jatkuvasti, joten pysy kuulolla ja merkitse kalenteriisi seuraavat tapahtumat!

Ilmoittautumiset tapahtumiin sähköpostitse mari@maribee.fi

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Syvempää yhteyttä- päivä parisuhteelle

1 syyskuun @ 10:00 - 18:00

250€

Muistatko, miten syvää yhteyttä tunsit kumppaniisi, kun tapasitte? 

Syvä yhteys on kuin lämmin, turvallinen syli johon on tervetullut silloinkin, kun elämässä on haasteita ja vastoinkäymisiä.

Usein on niin, että suhteen alussa yhteyden kokemus ja vetovoima on suurta. Me kaksi yhdessä, no matter what <3 Yhtä usein käy niin, että arki velvollisuuksineen vie aikaa ja voimia, eikä toisen kohtaamiselle, läsnäololle ja yhteydelle jää tilaa. Silloin tunneyhteys alkaa ohenemaan. Kumppani saattaa tuntua etäiseltä ja jopa välinpitämättömältä. On vaikea ottaa vastaan ja avautua toiselle. Turvaa tuova, syvä yhteys puuttuu. Voi myös olla niin, että suhteessa toinen kokee yhteydenpuutetta vaikka toisen mielestä kaikki on hyvin. 

Aina tätä yhteyden puuttumista ei osaa sanoittaa. Yhteyden puuttuminen saattaa näkyä esimerkiksi konfliktiherkkyytenä. Ratkaisujen etsimisen sijaan päädytään syyttelemään toista ja puolustelemaan itseä. Yhteyden puuttuminen voi näkyä myös välinpitämättömyytenä ja siten, että toisen seurassa on epämääräisen ahdistunut olo, vaikka yhteistä hetkeä olisi odottanut etukäteen.

Yhteyden puutteen kokemuksen  kanssa ei kannata jäädä odottelemaan. Se ei korjaannu itsestään. Mitä ohuempi on aito yhteys, sitä hankalammaksi asiat menevät.

Syvempää yhteyttä- päivä parisuhteelle retriitissä pääset kokeilemaan erilaisia, yhteyttä luovia ja syventäviä harjoituksia yhdessä kumppanisi kanssa. Päivän aikana käydään myös keskusteluja sekä kumppanin kanssa kahdestaan, että koko ryhmän kesken tai pienryhmissä. Saat päivästä mukaasi toimivia keinoja sille, miten voit arjessa parantaa ja pitää yllä aitoa, syvää yhteyttä kumppaniisi. Nämä keinot eivät vaadi erillisiä irtiottoja tai luksusviikonloppuja vaan sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä valintoja yhteyden ylläpitämiseksi.

HUOM! Jos teillä on meneillään akuutti kriisi tai vakavia mielenterveydellisiä haasteita, tämä retriitti ei sovellu teille.

Retriitti pidetään Nurmijärven Nukarilla kurssikeskus Freiassa os. Peräläntie 57.

Retriitin hinta on 250€/pari (sis.alv.24%). Hinta sisältää ohjauksen ja keittolounaan. Mukaan mahtuu kuusi paria.

Ohjaajana toimii seksuaaliterapeutti, tantric life coach Mari Bergström.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu lunastamalla paikka täältä

Tiedot

Päivämäärä:
1 syyskuun
Aika:
10:00 - 18:00
Hinta:
250€

Järjestäjä

Mari Bergström

Tapahtumapaikka

Kurssikeskus Freia
Peräläntie 57
Nukari, 05450
+ Google Map