Terapeutti MariBee

mari@maribee.fi

Tietosuojaseloste

MariBeen ylläpitämällä www.maribee.fi -sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä:

  • Sähköpostilista (ajanvarauksen laskutus, infokirje)

 

Rekisterin ylläpitäjä:

MariBee/Mari Bergström
Y-tunnus 3388642-6
Nuottikuja 3
Järvenpää

MariBeen sähköpostilistan rekisteri koostuu Mari Bergströmin asiakkaista ja infokirjeen tilaajista. MariBee on vastuussa henkilötiedoista sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietoja ei osteta tai muuten saada ulkopuolisilta toimijoilta eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon (mm. infokirje) sähköpostilistan rekisterin jäseniin. Asiakkaille tiedotetaan MariBeen uutisista, tarjouksista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Tietoja käsitellään asiakassuhteen ylläpitämiseksi, ja sähköpostit voivat sisältää toimituksellisen sisällön lisäksi myös markkinointiviestejä.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: Sähköpostiosoite

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta MariBeen yrityksen ulkopuolelle. Rekisterit on tallennettu suojattuun tietojärjestelmään, ja ne on sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten. Suojaamme internetyhteydet HTTPS-yhteydellä.

Rekisteritietoja säilytetään toistaiseksi. Asiakkaalla on oikeus tietojen tarkistamiseen. Rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä lähettämällä pyynnön osoitteeseen mari@maribee.fi. Viikkokirjeen voi peruuttaa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Ongelmatilanteissa ja rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: mari@maribee.fi.

Tämä on henkilötietolain sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen yhdistetty rekisteri- ja tietosuojaseloste sekä informointiasiakirja MariBeen asiakkaille ja infokirjeen tilaajille.