Terapeutti MariBee

mari@maribee.fi

Arkistot: Tapahtumat

Kalenterista löydät tiedot tulevista tapahtumista. Päivitän kalenteria jatkuvasti, joten pysy kuulolla ja merkitse kalenteriisi seuraavat tapahtumat!

Ilmoittautumiset tapahtumiin sähköpostitse mari@maribee.fi

Terapeuttinen kasvuryhmä Naisille

Järvenpää

Tuntuuko siltä, että jokin pitää sinua kiinni menneisyydessä, etkä pääse elämässä eteenpäin?

Haluatko syventää itsetuntemustasi? Haluatko oppia enemmän itsestäsi, kehostasi, kehon ja mielen yhteydestä, tunteista ja seksuaalisuudesta?

Toivoisitko tukea ja vertaisryhmää jakamaan rehellisesti ja autenttisesti kaikkea sitä, mikä kuuluu naiseuteen? Kaipaatko tukea ja kannattelua? Sisarellisuutta? Syvempää yhteyttä sekä voimaasi, että herkkyyteesi? 

Naisena eläminen on kaunista, se on haastavaa. Se on joskus vaikeaa, joskus se on taistelua. Naiseus on tunteita, haaveita, itsensä unohtamista, riittämättömyyden tunnetta, iloa ja onnea, alati muuttuvaa, täyttä elämää.

Itsensä valitseminen ja sitoutuminen kasvuun on rakkaudenteko itseä kohtaan. Yleensä tarvitsemme siihen vertaistukea ja rohkaisua.

550€

Tantrisen viettelyn taide

Hyvänolonhoitola Keiju Pöytäalhontie 76, Järvenpää, Suomi

Tantrinen viettely on sitä, että kutsut toisen ihmisen leikkiin kanssasi. Tantrinen viettely on sitä, että olet läsnä itsellesi, toiselle ja sille, mitä teidän välillänne tapahtuu. Tantrinen viettely on sitä, että kohtaat toisen ihmisen arvostavasti. Se voi olla kevyttä (kuten intensiivinen kohtaaminen Prisman pakastealtaalla) tai syvempää ja merkityksellisempää jonkun sinulle erityisen henkilön kanssa.

35€

V!ttuun kiltteys!

Kurssikeskus Freia Peräläntie 57, Nukari

Naisen aggressiota on painettu alas vuosisatoja! Naisten ja tyttöjen viha sanoitetaan suruksi, peloksi ja haavoittuneisuudeksi. Siksi tytöt eivät opi edes tunnistamaan vihan tunnetta. Naiset ja tytöt opetetaan olemaan kivoja, myötäileviä ja helppoja. Näistä laaduista puhutaan naisellisina, feminiinisinä.

Kun naisella ei ole tervettä yhteyttä omaan vihaansa ja aggressioonsa, esimerkiksi rajojen ilmaiseminen on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Tukahdutettu aggressio kääntyy itseä kohtaan ja voi ilmentyä esimerkiksi liiallisena kiltteytenä (uhrautuvuus), katkeruutena, valittamisena. Piiloonpainettu aggressio voi ilmetä myös masennuksena tai jopa itsetuhoisuutena.

135€

Syvempää yhteyttä- päivä parisuhteelle

Kurssikeskus Freia Peräläntie 57, Nukari

Syvempää yhteyttä- päivä parisuhteelle retriitissä pääset kokeilemaan erilaisia, yhteyttä luovia ja syventäviä harjoituksia yhdessä kumppanisi kanssa. Päivän aikana käydään myös keskusteluja sekä kumppanin kanssa kahdestaan, että koko ryhmän kesken tai pienryhmissä. Saat päivästä mukaasi toimivia keinoja sille, miten voit arjessa parantaa ja pitää yllä aitoa, syvää yhteyttä kumppaniisi. Nämä keinot eivät vaadi erillisiä irtiottoja tai luksusviikonloppuja vaan sitoutuneisuutta ja tahtoa tehdä valintoja yhteyden ylläpitämiseksi.

250€